Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση Δ. Σ. Μινώταυρου Μουρνιών.


Η Διοίκηση του Α.Ο. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ έντονα και καταγγέλλει την απαράδεκτη, και εχθρική διαιτησία του κ. Ντοκάκη Κυριάκου, ο οποίος με τις υποδείξεις τους στον αγώνα της ομάδος μας με αντίπαλο τον Άρη Βουκολιών για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων ο οποίος έλαβε χώρα το Σάββατο 14-2-2015, αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και μας στέρησαν την νίκη-πρόκριση στον τελικό.
Συγκεκριμένα ο εν λόγω διαιτητής έκλεισε τα μάτια και αρνήθηκε να υποδείξει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδος μας και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της αντιπάλου, στο 77΄ λεπτό του αγώνα σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Δημούση από αμυντικό της αντιπάλου ομάδας οποίος αρχικά τραβάει και στην συνέχεια τον ανατρέπει μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 1-1. Η εν λόγω φάση έγινε ακριβώς μπροστά στον εν λόγω διαιτητή σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων και χωρία κανένα εμπόδιο στο οπτικό του πεδίο, αλλά εκείνος προκλητικά δεν υπέδειξε την παράβαση, ούτε απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον αμυνόμενο ποδοσφαιριστή ως όφειλε .
Επίσης στο 80΄λεπτό του αγώνα αγνόησε παντελώς τον βοηθό του κ. Κανελλάκη Εμμανουήλ ο οποίος τον ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας Δ. Παπακαστρήσιος έβρισε σκαιότατα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστο Νταγκουνάκη καθώς και την μητέρα του, και δεν απέβαλλε τον ως άνω ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδος ως όφειλε.
Τέλος χαρακτηριστικό των προθέσεων του ως άνω κυρίου ήταν ότι στο 25΄΄ δευτερόλεπτο μόλις του αγώνα (!!!!) έδειξε κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας για διαμαρτυρία, χωρίς καν να προηγηθεί η εκ του Κανονισμού προβλεπόμενη σύσταση.
Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύονται περίτρανα από μία απλή θέαση του βίντεο του αγώνα.
Βέβαια μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι απλά τα αποτελέσματα μίας κακής διαιτησίας από έναν ανεπαρκή διαιτητή, και συνεπώς συμπτώσεις.
Επειδή όμως το μυαλό άθελά του πηγαίνει και αλλού, θα θέλαμε να ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ από τους αρμόδιους που έχουν στα χέρια τους την τύχη της διαιτησίας στα Χανιά τους οποίους τιμούμε και εκτιμούμε να είναι πιο προσεκτικοί στην επιλογή των διαιτητών ιδιαιτέρως σε τόσο κρίσιμους αγώνες.
Τέτοιες διαιτησίες στο ποδόσφαιρο που εμείς ευαγγελιζόμαστε και οραματιζόμαστε με νέο ύφος και ήθος, δεν συνάδουν και δεν χωρούν, ούτε αρμόζουν σε Ενώσεις όπως η ΕΠΣ Χανίων.
Τέλος να καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, και ότι είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε και να προστατεύσουμε ως Διοίκηση τα συμφέροντα της ομάδας μας και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν είτε λόγω του δόλου του είτε λόγω της ανεπάρκειάς του να βλάψει την ομάδα μας και να χαραμίσει τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.
                                                                           Με τιμή
                                                                         Για το Δ.Σ.
                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                           

                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΡΓΑΚΗΣ                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ